Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da yalnızlık intiharı Adana'da intihar Not bırakıp intihar etti

        Adana'da eşinden ayrılan ve yalnız yaşayan iki çocuk babası bir kişi "artık yalnızlığa dayanamıyorum, beni affedin" yazılı not bırakarak kendini asıp intihar etti.

        Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, uzman çavuş görevi yaparken istifa eden Naim İçmeli (45) Adana'da Mithatpaşa Mahallesi'nde 4 katlı bir evin 1. katında oturmaya başladı. Serpil A. ile evli olan ve Uğurcan ve Perihan İçmeli isimli iki çocuğu olan İçmeli bir süre sora sürekli alkol aldığı için eşiyle anlaşamazlığa düşerek ayrıldı. Eşinden ayrıldıktan sonra çocukları da evi terk ederek anneleriyle birlikte yaşamaya başladı. Tek başına yaşamaya başlayan İçmeli'nin yalnızlıktan dolayı psikolojisi bozuldu. Dün akşamda ev sahibinin yanına gelen İçmeli, "Ben tövbe etmek istiyorum, bana namazı öğret" dedi. Bunun üzerine ev sahibi namazın nasıl kılınacağını gösterdi ve İçmeli, ev sahibinin yanından ayrıldı.

        "NOT BIRAKIP KENDİNİ İPLE ASTI"

        İçmeli evinde bir süre oturduktan sonra kalemi kağıdı alıp "Sizden çok özür dilerim. Artık dayanamıyorum yalnızlığa, canlarım beni affedin" notunu yazdı. Daha sonra İçmeli evden çıkıp merdiven dairesinin kapısını kilitledi. Aldığı çamaşır ipini merdiven dairesindeki demir parmaklıklara geçirerek kendini asarak intihar etti. Üst kattan inen komşusu İçmeli'yi asılı görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis hemen sağlık ekiplerini çağırdı. Ancak kapı kilitli olduğu için açılamayınca olay yerine gelen Can-Kur ekipleri kapıyı açtı. Sağlık ekipleri İçmeli'nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

        "BOŞANDIĞI KARISI VE ÇOCUKLARI EVE GELEREK AĞLADI"

        Polis asılı duran İçmeli'nin etrafında inceleme yaparken kızı ve oğlu olay yerine geldi. İçeri girmek isteyin Uğurcan'a polisler engel oldu. Kız kadeşi Perihan İçmeli de ağabeyini dışarı çıkardı. Kardeşler bir süre birbirine sarılıp ağladı. Olay yerine bir süre sonra İçmeli'nin boşandığı eşi Serpil A. da geldi. Serpil A. çocuklarına sarılıp ağladı, sinir krizleri geçirdi. Polis, olay yerinde inceleme yaptıktan sonra cenazeyi otopsi yapılması için adli tıp kurumu morguna gönderdi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ