Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Düğünde masa ve sandalyeler havada uçuştu Düğünde kavga çıktı

        Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde iki gencin düğününde çıkan kavgada sandalyeler havada uçuşurken yaralanan üç kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        Olay Ören Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir düğün salonunda meydana geldi. Ayşe ve Yaşar Akbaba çiftinin kızları Yadigar Akbaba (Tuna) ile Necmiye ve Selahattin Tuna çiftinin oğulları Sedat Tuna aylar öncesinden hazırlık yaparak Ören Mahallesi'nde bir ömür boyu sürecek mutlulukları için düğün merasimi düzenlediler.

        Saat 19.00'da başlayan düğünde davetliler orkestranın çaldığı müzik eşliğinde oynayıp eğlenirken salona giren iki genç ortalığı bir anda savaş alanına çevirdi. Sandalyeleri kalabalığın üzerine fırlatarak kavga çıkartan iki gence düğün salonundakiler de müdahale edince ortalık bir anda karıştı. Sandalyelerin havada uçuştuğu kavga nedeniyle davetliler kaçarak düğün salonunu terk etti. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya müdahale ederken yaralanan üç kişi ise ambulans ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Güvenlik kamera görüntülerinden kavgayı başlatan iki genci tespit eden polis, şüphelileri bulmak için çalışma başlattı.

        Yaşanan kavga nedeniyle Sedat ve Yadigar Tuna çiftinin düğünü bitime iki saat kala sonlandırıldı.

        Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlatırken, kavga anı düğün salonundaki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ