Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sokak ortasında vurularak öldürüldü 19 yaşındaki Erkan Öpüz sokak ortasında öldürüldü

        Gökhan KARABULUT/HABERTÜRK - AJANSLAR

        Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde 19 yaşındaki Erkan Öpüz, sokak ortasında tabancayla vurularak öldürüldü. 19 yaşındaki Erkan Öpöz’ün cinayet şüphelileri 17 yaşındaki ikiz kardeşler çıktı. Cinayetten sonra ilçeden ayrılan iki kardeş ayrı yerlerde yakalandıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Karamürsel Adliyesi önünde toplanan Erkan Öpöz'ün yakınları, cezaevine giden polis aracının önünü keserek zanlaları linç etmek istedi. Öfkeli grup, polis müdahalesinin ardından dağıldı.

        Olay Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Hasan Oktay Sokak Atatürk Ortaokulu önünde dün gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Yolda yürüyen Erkan Öpüz (19), kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla göğsünden vurularak öldürüldü. Yol ortasında yatan genci gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerini aradı. Yapılan incelemede öldüğü belirlenen kişinin Karamürsel'de oturan ve pazarcılık yapan Erkan Öpöz olduğu tespit edildi.

        Görgü tanıkların ifadelerine göre 170-175 boylarında, 20-25 yaşlarında, gri ceketli bir kişinin olay yerinden hızla kaçtığı belirtildi. Erkan Öpöz''ün yanında sustalı bir bıçak ve giydiği montun kolunda yaklaşık 50 cm boyunda plastik su borusu olduğu tespit edildi.

        KATİL ZANLISI İKİZLER YAKALANDI

        Polis cinayeti kimin işlediğini belirlemek için bölgede araştırma yaparken, çevredeki işyerlerinin güvenlik kameraları da incelemeye alındı. Gencin son telefon aramaları ve mesajlar da incelendiğinde cinayeti, 17 yaşındaki M.O ve E.O. adlı ikiz kardeşlerin birlikte işlediği anlaşıldı. İkizlerden biri Yalova’da, diğeri ise İstanbul’da dün akşam yakalandı.

        Bugün yapılan sorgulamalarında, Erkan Öpöz ile bir süre önce yere tükürme meselesinden dolayı tartıştıklarını, cinayeti bu yüzden işlediklerini söyledikleri öğrenildi. İkiz kardeşler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ