Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 3 yaşındaki çocuğunu döverek öldürüp çöpe mi attı? Döverek öldürdüğü oğlunu çöplüğe gömdü!

        İstanbul’un Bağcılar İlçesi’nde, iddiaya göre hurdacı olan O.K., 3 yaşındaki oğlu İ.’yi 11 Ekim’de feci biçimde dövdü. Çocuk 2 gün sonra hayatını kaybetti. İddiaya göre O.K., oğlunun cesedini streç filme sarıp çantaya koyarak kiraladığı aracın bagajında Bursa’ya götürdü. 4 çocuğu ve eşini bir tanıdığına bırakan O.K., Orhangazi İlçesi’nde hafriyat ve çöp dökme alanına, çevredeki insanlar nedeniyle cesedi gömmeden bıraktı.O.K.’nın ertesi gün gidip çocuğu gömdükten sonra Orhangazi’den ayrıldığı öne sürüldü.

        KARISI: ‘BU ÇOCUK KİMDEN?’ DİYE DÖVDÜ

        Olay, O.K.’nın cesedi gömdükten sonra kendisini terk eden eşi F.K.’nin Bursa’da polise ihbarıyla ortaya çıktı. Genç kadın, eşinin “Bu çocuk bana benzemiyor. Ben bundan şüpheleniyorum. Bu çocuk kimden?” diyerek oğlunu dövdüğünü, evin ortasına fırlatığını, 2 gün sonra çocuğun öldüğünü anlattı. F.K.’nin, “Eşime ‘Polise, hastaneye gidelim’ dedim, beni dinlemedi. ‘Seni de keserim’ diye tehdit etti. Diğer çocuklarımızı da devletin alacağını söyledi. Ama sonunda dayanamadım, polise geldim” dediği öğrenildi. F.K., olayın ardından İstanbul Mahmutbey’de kirada yaşadıkları evi tüm eşyaları satarak boşalttıklarını ifade etti.

        ‘ARAÇLA GERİ MANEVRA YAPARKEN EZDİM’

        F.K.’nin ihbarı üzerine Bursa polisi, O.K.’yı kiraladığı aracı GPS sisteminden tespit ederek Yalova’da gözaltına aldı. O.K.,dört sayfalık savunma yaptı. Hurdacı O.K. savunmasında çocuğunu ölmeden bir süre önce kendi kullandığı araçla evlerinin önünde kazayla ezerek yaraladığını söyledi. Tek pişmanlığının çocuğunu hastaneye götürmemek olduğunu, evde kendi kendisine iyileşmesini beklediğini ve eşinin 'doktora götürelim' baskısına karşın korkusundan bunu kabul etmediğini söyledi. Çocuğu öldüğünde iki gün balkonda beklettiğini aktaran O.K., "Başının altına yastık koyup., balkona yatırdım. Sonra streç filme sarıp, çantaya koydum. 18 lira verip kürek aldıktan sonra söz konusu alana gömdüm. İki gün üst üste gelip kontrol ettim" dedi. O.K., çocuğunu duvara fırlatıp fırlatmadığı şeklindeki soruya ise, "Ben onu darp etmedim. Kesinlikle çocuklarıma çok düşkünüm" dediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ