Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Rezidansta silahlı saldırı Yaşam koçu Özgür Yolageldi lüks bir rezidansın 11. katında saldırıya uğradı

        Hüseyin ŞENTÜRK/HABERTÜRK

        Bir televizyon kanalındaki ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ adlı yarışmaya katılan, öğretmen ve yaşam koçu Özgür Yolageldi, lüks bir rezidansın 11. katında saldırıya uğradı. Ayağından vurulan Yolageldi, ameliyat edildi. Polis kaçan kar maskeli saldırganı arıyor.

        Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz yıl “Ben Bilmem Eşim Bilir” adlı televizyon programına katılıp 43 acı biberi yemesiyle ünlenen Özgür Yolageldi, önceki gece Maslak’ta bulunan rezidansa gelerek 11. katta arkadaşıyla buluştu. Yolageldi, saat 01.40 sıralarında bulunduğu daireden çıkmak için kapıyı açtı. Ancak silahlı saldırıya uğradı. Kar maskeli saldırgan kaçarken Yolageldi, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ayağından yaralanan Yolageldi, ameliyat edildi. Polis olay yerinde 2 adet boş kovan buldu. Polis güvenliği olan siteye silahlı bir saldırganın nasıl girdiğini de araştırıyor. Özgür Yolageldi’nin spiker eşinin hamile olduğu da öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ