Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da 3 kadın hırsız yakalandı 3 kadın hırsız yakalandı Kapı kilitlerini çay kaşığı ve tornavida yardımı ile açan hırsızlar yakalandı

        Adana'da kapı kilitlerini çay kaşığı ve tornavida yardımı ile açıp, evlerden hırsızlık yapan 23 yaşındaki Sibel Fidan, 21 yaşındaki Tuğba Demir ile 27 yaşındaki Sevgi Güler kaçarken yakalandı.

        Merkez Çukurova İlçesi'nin Güzelyalı Mahallesi'nde bir apartmana gelen Sibel Fidan, Tuğba Demir ile Sevgi Güler bir süre giriş kapısının açılmasını bekledi. Rastgele zillere basan kadınlar, kapının açılması üzerine içeriye girdi. Apartman görevlisi, güvenlik kamerasına görüntü vermemek için yüzlerini gizlemeye çalışan 3 kadından şüphelenerek durumu polise bildirdi. Görevlinin kendilerini fark ettiğini anlayan zanlılar, apartmandan çıkarak Güzelyalı Mahallesi'nin ara sokaklarında gözden kayboldu. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube ekipleri, apartman görevlisinin, "Aşırı makyajlı ve bakımlı 3 kadındı" diye tarif ettiği zanlıları bulmak için çalışma başlattı. Ekipler, görevlinin verdiği eşkale benzeyen Sibel Fidan, Tuğba Demir ile Sevgi Güler'i Turgut Özal Bulvarı'nda yakaladı.

        Tarsus'ta oturmalarına rağmen hırsızlık yapmak için servisle Adana'ya getirildiği anlaşılan Sibel Fidan, Tuğba Demir ile Sevgi Güler gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan araştırmada, kadınların hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olduğu anlaşıldı. Üzerlerinden kapı kilitlerini açmak için kullandıkları çay kaşığı ve tornavida ele geçirilen kadın hırsızların Çukurova İlçesi'nde 2 ayrı olaya karıştıkları ve toplam 5 bin TL'lik ziynet eşyası çaldıkları belirlendi.

        Hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal, mala zarar vermek ve kilit altına alınan eşyayı özel el becerisi kullanarak çalmak suçlarından adliyeye sevk edilen Sibel Fidan, Tuğba Demir ile Sevgi Güler tutuklandı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ