Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Beyoğlu'nda cam dehşeti!, İstiklal Caddesi'ne cam yağdı!

        Hayati ARIGAN / İSTANBUL

        İstanbul Beyoğlu’ndaki ünlü gece kulubü 360’da çıkan kavgada kırılan cam parçaları, İstiklal Caddesi’nde yürüyen oyuncu ve manken Hikmetalp İpek’in üzerine yağmur gibi yağdı. Ağır yaralanan genç oyuncu gece kulübü ve sorumlu müdürüne 21 bin liralık tazminat davası açtı. 2009 yılında da İstiklal Caddesi’ndeki Fitaş Sineması’nın bulunduğu binanın 6’ncı katından 7.5 metrekarelik cam 19 yaşındaki Ece Turhan’ın üzerine düşmüş, genç kızın ağır yaralanmasına neden olmuştu.

        İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde Üçyüzaltmış Turizm ve Ticaret A.Ş. ile 360 İstanbul Gece Kulübü’nün sorumlu müdürü Deniz Cantürk’e bin lira maddi 20 bin lira manevi tazminat istemiyle dava açan 20 yaşındaki Hikmetalp İpek’in dava dilekçesine göre olay şöyle meydana geldi: İstiklal Caddesi’nde Mısır Apartmanı’nda bulunan ünlü gece kulübü 360 İstanbul’da 18 Temmuz gecesi saat 22.30 sıralarında müşteriler arasında kavga çıktı. Kavgada kıralan cam parçaları İstiklal Caddesi’nde yürüyen Hikmetalp İpek’in üzerine yağdı. Başından ve vücudundan yaralanan İpek, kanlar içinde kaldı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

        İstiklal Caddesi gibi yoğun bir yerde faaliyet gösteren gece kulübünün teras katında bulunmasına rağmen gerekli önlemlerin alınmadığını ileri süren İpek, şikâyetçi oldu. Sorumlu Müdür Deniz Cantürk hakkında ceza davası açıldı. Hikmetalp İpek ayrıca İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde tazminat davası açtı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ