Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da alacak verecek kavgası Alacak verecek kavgası: 3 ölü

        Eray EROLLU/HABERTÜRK

        Eski ortaklardan Hamdi G., Recayil Baş ile kardeşi ve birlikte sohbet ettikleri taksiciyi kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Saldırgan kaçtı.

        İddiaya göre çocukluk arkadaşı olan ve iş kurup daha sonra ortaklıklarını bitiren

        Hamdi G. ve 39 yaşındaki Recayil Baş, alacak-verecek meselesi nedeniyle sık sık tartışmaya başladı. Önceki gece yarısı da Recayil Baş, kardeşi Adem Baş ile birlikte yürürken taksicilik yapan 33 yaşındaki Murat Genç ile Cemil Meriç Mahallesi İstiklal Caddesi'nde karşılaştı. 3 arkadaş sohbet ederken yanlarına gelen Hamdi G., Baş Kardeşler ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine belindeki silahı çeken Hamdi G., Adem Baş'ı 6 kurşunla vurdu. Bir kurşunun da elinden sıyırdı. G. daha sonra Recayil Baş'a da el ateş etti. Murat Genç de kurşunlardan nasibini aldı. Ağabey-kardeş birbirinin üzerine yığılırken, Murat da yanlarına düştü. Ortalığı kan gölüne çeviren Hamdi G. kayıplara karıştı.

        Ambulanslarla hastaneye kaldırılan Adem Baş, Recayil Baş ve Murat Genç hayatlarını kaybetti. Polis ikisi kardeş 3 kişiyi öldüren Hamdi G.'yi yakalamak için çalışma başlattı. 12 yıl çocuğu olmayan Recayil'in 4 yaşlarında bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Adem ve Murat'ın da 3'er çocuğu bulunduğu belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ