Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzmir'in Konak ilçesindeki kanlı infazın fifari zanlısı her yerde aranıyor

        İzmir'in Konak İlçesi'nde, tabancayla başına 3 el ateş edilerek öldürülen 30 yaşındaki Ramazan Bilgin'in katil zanlıları oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın firari zanlısı 31 yaşındaki A.E.'yi yakalamak için çalışmanın sürdürüldüğü belirtildi.

        Olay, geçtiğimiz cuma günü Eşrefpaşa Semti 565 sokak numara 51 önünde sabaha karşı saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Ramazan Bilgin, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından sokak ortasında tabancayla vuruldu. Ağır yaralanan Bilgin, sokakta kanlar içerisinde kalırken zanlılar olay yerinden kaçtı. Silah sesleri üzerine Bilgin'i kanlar içinde yerde gören çevredekiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları müdahalenin ardından Bilgin'iİzmirBozyaka Eğitimi ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Bilgin, hayatını kaybetti.

        Cinayet Büro Amirliği ekipleri Ramazan Bilgin'in öldürülmesiyle ilgili olarak M.E.İ. (33) O.K., (34) A.E. (26) ve R.Y.'yi (25) gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan O.K., savcılık tarafından serbest bırakılırken, M.E.İ., A.E. ve R.Y. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olaydan sonra kaçan zanlılardan A.E.'yi (31) yakalamak için çalışmanın devam ettiği belirtildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ