Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Polis otosuna otomobil çarptı: 2 polis yaralı

        KONYA'da seyir halindeki polis otosuna arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı.

        Kaza, saat 23.40 sıralarında merkez Meram ilçesi Şehir Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaaya göre cadde üzerinde seyir halinde olan İsmail Salar idaresindeki 42 VR 185 plakalı Çocuk Şube Müdürlüğü'ne ait hafif ticari araca arkadan gelen 21 yaşındaki Ramazan Çeşmecik idaresindeki 42 SC 549 plakalı otomobil çarptı. Sürücü Salar çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybedere kaldırım üzerindeki ağaca çarptı. Devrilen araçta hafif şekilde yaralanan polis memurları İsmail Salar ve Ahmet Baloğlu kendi imkanları ile araç içerisinden çıkarken, otomobil sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.

        Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kolunda kırıklar oluşan ve acı içinde gözyaşlarına hakim olamayan Ahmet Baloğlu'na ilk müdahaleyi olay yerinden geçen bir vatandaş yaptı. Polis memurları İsmail Salar ve Ahmet Baloğlu ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Otomobil sürücüsü Ramazan Çeşmecik ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Soruşturma sürüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ