Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Avukat cinayetinde flaş gelişme, adana korkunç cinayet, avukat çift evlerinde ölü bulundu

        Edinilen bilgiye göre, 23 Ekim 2014 tarihinde meydana gelen olayda merkez Çukurova ilçesi, Kurttepe Mahallesi'ndeki villalarında sabaha karşı avukat Yüksel Pişkin (50) 31 yerinden, eşi Nilay Pişkin (48) ise 27 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde, oğulları Ali İhsan Pişkin (31) tarafından bulundu. Pişkin hemen olayı polise haber verdi. Olay yerine gelen polis yaptığı araştırmada eve dışarıdan girilmediğini belirleyerek önce oğul Pişkin'in ifadesine başvurdu. Ancak Pişkin çelişkili ifadeler verince gözaltına alındı. Daha sonra Pişkin çıkarıldığı mahkemece tutuklanınca, "Delil yok, şahit yok beni tutuklayamazsınız" diye bağırmıştı.

        "BAŞKASININ PARMAK İZİ YOK"

        Cinayet Büro Amirliği dedektifleri Ali İhsan Pişkin'in tutuklanmasına rağmen Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı polislerle evdeki çalışmalarını sürdürdü. 4 katlı villanın bütün odaları ve özellikle cinayetin işlendiği mutfak tek tek incelendi. İncelemede avukat, eşi ve Ali İhsan Pişkin'in dışında başkasına ait bir parmak izinin olup olmadığı üzerine yoğunlaştı. Yapılan incelemede bütün kapı, pencereler de dahil alınan parmak izi örneklerinde avukat, eşi ve Ali İhsan Pişkin'in dışında bir başkasının parmak izine rastlanmadı.

        "BIÇAKLAR İNCELEMEYE ALINDI"

        Parmak izinin yanı sıra evdeki bütün bıçaklara el konularak incelemeye alındı. Parmak izi incelemesi yapılan bıçaklar, yeterli görülmeyerek biyolojik inceleme yapılması için Ankara Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderildi. Buradan gelecek sonuçla cinayette kullanılan bıçağın ortaya çıkabileceği belirtildi. Ayrıca olay yerinde elde edilen kanlı eşofman, kanlı çorap ve diğer bütün delillerin de biyolojik incelemeye gönderildiği öğrenildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ