Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bahçelievler'de satırlı saldırgan dehşeti: 3 yaralı Bahçelievler'de dehşet

        Soner KOÇER /HABERTÜRK

        İstanbul Bahçelievler'de kimliği belirsiz bir kişi, elindeki satırla dehşet saçtı. Olay önceki akşam saat 21.00 sıralarında Bahçelievler Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde meydana geldi. Kimliği belirsiz bir saldırgan, kiralık olduğu belirlenen bir otomobille cadde üzerinde park eden araçlara çarparak ilerlemeye başladı. Otomobilin arıza yapması üzerine elinde satırla indi. Araç sahiplerinin tepki gösteriği saldırgan, bu kez elindeki satırla saldırıya geçti. Önce çarptığı araçlardan birinin sahibini ardından da bir kafenin valesini yaralayan saldırgan koşarak kaçmaya başladı.

        BAŞBAKAN'IN EVİNİN SOKAĞINA KAÇTI

        Olay yerine yakın olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun evinin bulunduğu sokağa geldi ve burada sürücüsünü yaralayarak gasp ettiği bir araçla kaçtı. Saldırıda yaralanan 3 vatandaş çevredekiler tarafından hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        POLİS ALARMA GEÇTİ

        Olayın duyulmasının ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saldırganın aracında parkmak izi çalışması yapan olay yeri inceleme ekipleri delil topladı. Yapılan ilk incelemelerde saldırganın olay yerine geldiği otomobili sahte kimlikle kiraladığı belirlendi. Polis saldırganı yakalama çalışma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ