Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Dayakçı eski sevgili tutuklandı, arkadaşları gözaltında

        Ankara'nın Keçiören ilçesinde, ''kendisini aldattığı'' iddiasıyla, kız arkadaşını ve ablasını darp edip, olayı görüntüleyerek sosyal medyada paylaşan Hasan K. tutuklandı.

        Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hasan K ile arkadaşıD.V. ve 18 yaşından küçük bir genci, Keçiören'de bir parkta abla-kardeşi darp ettiği iddiasıyla gözaltına almıştı. Hasan K, emniyeteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        "Kendisini aldattığı" iddiasıyla kız arkadaşı ve ablasını dövdüğü belirtilen Hasan K, tutuklandı. Diğer iki kişinin işlemlerinin Ankara Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube'sinde sürdüğü öğrenildi.

        Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Keçiören'deki bir parkta, kız arkadaşıyla ablasını darp edip, olayı görüntüleyerek sosyal medyada paylaşan genç ve arkadaşlarıyla ilgili soruşturma başlatmıştı.

        AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE RESMİ BAŞVURU YAPTI

        Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, "Ankara'nın Göbeğinde Görülmemiş Şiddet" başlığıyla haberleştirilen olayla ilgili gerekli girişimlerde bulunularak, şiddet içerikli videoda yer alan şahıslar hakkında Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne resmi başvurunun yapıldığını bildirdi.

        Bakanlığın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

        "Sosyal medyada yer alan ve 'Ankara'nın Göbeğinde Görülmemiş Şiddet' başlığıyla haberleştirilen kadına şiddet olayına ilişkin olarak, konu Bakanlığımıza ulaştığı andan itibaren gerekli girişimlerde bulunuldu. Şiddet içerikli videoda yer alan şahıslara ilişkin olarak Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne resmi başvuru yapıldı. Kadına karşı şiddetle mücadele konusunda kararlı olan Bakanlığımızın, konunun takipçisi olacağını kamuoyunun bilgisine sunarız."

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ