Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 9 yaşındaki öğrenciye öğretmen yumruğu, öğretmen, 9 yaşındaki çocuğu dövdü

        Olay, dün öğle saatlerinde Çıkınlar Mahallesi'nde bulunan Köroğlu İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. İddiaya göre 4'üncü sınıf öğrencisi H.Y. ile sınıf arkadaşı okulda tartıştı. Öğrencilerin tartıştığını gören sınıf öğretmeni İ.A. uyardığı öcilerden H.Y.'ye yumruk attı. Öğretmen İ.A. öğrencinin burnunun kanaması üzerine tuvalete götürüp su tutarak burnunu temizledi. Öğle saatlerinde kitap parası vermek için okula gelen 47 yaşındaki Fikret Y.çocuğunun kazağındaki ve pantolonundaki kan izlerini görünce şoke oldu. H.Y. ne olduğunu soran babasına korkudan, "Arkadaşımla tartıştım burnum kanadı" dedi.

        ÇOCUĞA 3 GÜN RAPOR VERİLDİ

        Fikret Yaman oğluna inanarak evine dönerken, akşam evde gerçeği öğrendi. Fikret Yaman öğretmeninden dayak yediğini anlatan oğluyla birlikte İzzet Baysal Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu. H.Y. polis merkezinde yapılan işlemlerin ardından sağlık raporu için Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. H.Y.'nin hastanede yapılan muayenesinde sol gözünün altı ile sol yanakta ekimoz olduğuna ilişkin tanı konularak, 3 gün rapor verildi.

        MÜFETTİŞLER İFADE ALDI

        Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü olayla ilgili sınıf öğretmeni İ.A. hakkında soruşturma başlatarak, müfettiş görevlendirdi. Sabah saatlerinde okula gelen müfettişler öğretmen ile Fikret Yaman ve H.Y'nin ifadelerini aldı.

        Okulda arkadaşıyla tartıştığını söyleyen H.Y., "Öğretmenimiz tartıştığımız için beni yumruklayarak dövdü. Burnum kanadı ve ardından beni tuvalete götürerek temizledi. Çok korktum" dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ