Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İETT otobüsü park halindeki otomobile çarptı

        Soner KOÇER / İSTANBUL

        Sarıyer-Bahçeköy yolunda kontrolden çıkan içerisinde yolcu olmayan bir İETT otobüsü, daha önce kaza yaparak yol kenarında park halinde bulunan otomobile çarptı. Yol kenarındaki çitleri devirerek ağaçlık alana giren otobüsün sürücüsü Cengiz Tiftik yaralandı. Hasar gören otomobilde yapılan kontrolde içinde kimsenin olmadığı anlaşıldı.

        #galeri#444612 #OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER...#

        Kaza, saat 21.30 sıralarında Bahçeköy yolu Hacıosman istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Cengiz Tiftik yönetimindeki 34 BH 9694 plakalı içerisinde yolcu bulunmayan İETT otobüsü, kontrolden çıkarak daha önceden kaza yapıp yol kenarına bırakılmış bir otomobile çarptı. Aracı yolun karşısına fırlatan otobüs, çarpmanın etkisiyle yol kenarındaki çitleri devirerek ormanlık alana girdi.

        Kaza sonucu otobüs sürücüsü Cengiz Tiftik araç içerisinde sıkıştı. Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otobüs içerisinde sıkışan Cengiz Tiftik'i sıkıştığı yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sürücü olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        Öte yandan park halindeki otomobil de çarpmanın etkisiyle çitleri aşarak ağaçlık alana savruldu. Otomobilde yapılan kontrolde de araç içerisinde kimsenin olmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle Bahçeköy yolu bir süreliğine trafiğe kapandı. Kaza yapan otobüsün yol üzerinden kaldırılmasıyla trafik tekrardan normale döndü.

        "YOLCU YOKTU, BOŞ OTOBÜSTÜ"

        Kaza sırasında yoldan geçen bir görgü tanığı, "Otomobilde kimseyi bulamadık. Otobüsün içerisinde yaralı vardı. Sadece sürücü vardı. Yolcu yoktu. Sürücünün kaburgalarında problem vardı. Dolayısıyla biz çıkarmadık onu. Otomobili kontrol ettik ama o da boştu" şeklinde konuştu.

        Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ