Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, “Yeniden genel başkanlığa dönmeniz mümkün mü?” sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.

        HABERTURK.COM

        CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal,“Yeniden genel başkanlığa dönmeniz mümkün mü?” sorusuna, 'açık kapı bırakma' olarak algılanabilecek bir yanıt verdi. "Siyaset, ülke sürekli değişim yaşanan bir alandır. Ne olacağını bilemeyiz. Siyasetin içinde daima bir sürpriz, bilinmezlik vardır. O bilinmezlik ne zaman ortaya çıkar, nasıl ortaya çıkar kimse bilemez" diyen Baykal, "Ülkenin şartları hepimize ne yapmamız gerektiğini söyler bunun gereği de yapılır" şeklinde konuştu.

        "NE OLACAĞINI BİLEMEYİZ"

        Deniz Baykal, Kanal D'de yayınlanan Genç Bakış programında, Türkiye gündemiyle ilgili soruları yanıtladı. Baykal'a sorulan en ilginç soru ise, "CHP’de değişim olur mu? Baykal’ın yeniden genel başkanlığa dönmesi mümkün mü?" sorusuydu.

        CHP'nin eski lideri, bu soruyu şu şekilde yanıtladı:

        "Siyaset, ülke sürekli değişim yaşanan bir alandır. Ne olacağını bilemeyiz. Siyasetin içinde daima bir sürpriz, bilinmezlik vardır. O bilinmezlik ne zaman ortaya çıkar, nasıl ortaya çıkar kimse bilemez. Bir bakarsın, CHP büyük bir başarı gerçekleştirebilir. Bu Türkiye’de çok önemli değişimlere yol açar. Bir bakarsın CHP'de bir değişim olmayacağı netlik kazanır ve ona göre bir süreç işler. Şimdiden bekleyiş ve varsayımları koyarak ona göre yürümek doğru değil. Seçmen olarak, politikacı olarak, partiler olarak, yöneticiler olarak görevimizi yapalım, sonra ülkenin şartları hepimize ne yapmamız gerektiğini söyler, bunun gereği de yapılır"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ