Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İntihar eden adam ormanda bu halde bulundu, izmirde intihar eden adamın son mesajı yürek burktu

        Emrah YILMAZ / HABERTÜRK

        Olay önceki gün (Çarşamba) saat 23.00 sıralarında, İnciraltı'ndaki İzmir Kent Ormanı'nın içinde sahil tarafında meydana geldi. Ormandaki yaya yolunda koşan vatandaşlar, ağaçta asılı bir kişi görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık ekipleri yaptıkları muayenede ağaçta asılı bulunan şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri yaptıkları inceleme sonrası cesedin İzmir Adnan Menderes Havaalanı'nda güvenlik görevlisi olan iki çocuk babası Ömer Lütfi Er'e ait olduğunu belirledi. Üzerinden çok sayıda kredi kartı ve iki adet 90 bin liralık borç senedi çıkan Ömer Lütfi Er'in, cep telefonunda yapılan incelemede kendisini asmadan önce son olarak hemşire olan eşine "Hakkınızı helal edin" mesajı gönderdiği öğrenildi.

        Yapılan incelemenin ardından Ömer Lütfi Er'in cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ