Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 'Örümcek Adam' iş başında!, Bursa'da polisleri şaşırtan görüntü

        Merkez Nilüfer İlçesi'nde bir süre önce apartmanın 6'ncı katındaki daireye, yağmur suyu tahliye borusundan tırmanan şüpheli aradıklarını bulamayınca bu kez uyuyan ev sahibini bıçak tehditi ile kaldırıp kendisinden otomatik para çekme kartları ile ziynet eşyalarını alıp kaçtı.

        Aynı zanlı bir süre sonra bu kez bir başka evin 6'ncı katına su tahliye borusundan tırmandı. Çizgi roman ve film karekteri 'Örümcekadamı' andıran hırsızın parmak izlerinden birçok suçtan kaydı bulunan İzzet Ö. olduğu tesbit edildi.

        Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri İzzet Ö.'yü önceki gün Eskişehir'de kaldığı bir pansiyonda yakalandı. Şüphelinin hırsızlık yaptığı binalarda bulunan güvenlik kameraları olanları görüntüledi.

        Görüntülerde İzzet Ö. binalardaki su tahliye borusuna çıkmak isterken zorlanınca ayağındaki çorabı çıkartıp eline taktı. Borulara uzanamayınca ayağının altına teneke koyup zıplayarak kendini çektiği tesbit edildi.

        Yapılan araştırmada 'ÖrümcekAdamHırsız' İzzet Ö.'nün 2'si 6'ncı kattaki ev olmak üzere toplam 18 hırsızlık olayına karıştığı tesbit edildi. Mahkemeye çıkartılan şüpheli tutuklandı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ