Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da 20 araç kundaklandı

        Beyoğlu ve Küçükçekmece'de park halindeki 20 araç kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı. Otomobillerin alev alev yanmasını vatandaşlar cep telefonuyla kaydetti. Araçlar kullanılamaz hale geldi. Polis, faillerin yakalanması için çalışma başlattı.

        Beyoğlu Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Güneş Sokak'ta park halinde bulunan 10 araç, saat 02.30 sıralarında kundaklandı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler otomobilleri benzin döküp molotofkokteyli atarak ateşe verdi. Patlama sesiyle dışarı çıkan vatandaşlar araçların alev alev yandığını gördü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin çalışmalarıyla söndürülen araçlardan 8'i kullanılamaz hale geldi. Kısmen yanan 2 otomobilde de hasar oluştu.

        Araç sahipleri, duydukları ses üzerine pencereden baktıklarını ve araçların yandığını gördüklerini aktardı. Şüpheli kimseyi göremediklerin aktaran vatandaşlar durumu itfaiye ve polise haber verdiklerini söyledi.

        Aynı saatlerde Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Leylak Sokak'ta park halinde bulunan 10 araç da kimliği belirsiz kişi ya da kilerce ateşe verildi. Yangın tüpleriyle yangını söndürmeye çalışan vatandaşlar başarılı olamadı. İtfaiye tarafından söndürülen araçlar kullanılamaz hale geldi. Sokağı emniyet şeridiyle kapatan polis, olay yerinde incelemelerde bulundu. Polisin kundaklama olaylarıyla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ