Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tartıştığı eski sevgilisine kurşun yağdırdı

        Kemal ÖZDEMİR / ERZİNCAN

        Erzincan'da daha önce birlikte yaşayan ve ayrılan iki sevgili arasında yaşanan kavga kanlı bitti. İddiaya göre, sevgilisi ile yeniden birlikte olmak isteyen Selçuk A. (29) aldığı red cevabına karşı sinirlenerek sevgilisine üç el ateş etti. Ayaklarından ve göğsünden yaralanan Çiğdem T. (31) ağır yaralandı. Olay yerine gelen polis memurlarıyla da çatışmaya giren S.A., güvenlik güçleri tarafından bacaklarından vurularak etkisiz hale getirildi.

        Olay, dün saat 21.00 sıralarında Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde bulunan bir kafede meydana geldi. İddiaya göre, Çiğdem T. ile bir süre sevgili olarak yaşayan ve daha sonra ayrılan Selçuk A., sevgilisinin üç gün önce işe başladığı kafeye geldi. Sevgilisi Çiğdem T. ile konuşmak isteyen ancak red cevabı alan Selçuk A., sinirlenerek yanında bulunan silah tehdidiyle genç kadını kafenin üst katına çıkardı. Burada Selçuk A. yanında getirdiği silahla Çiğdem T.'ye 3 el ateş etti. Bacaklarından ve göğsünden yaralanan Çiğdem T. olay yerine sevk edilen ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilen Çiğdem T.'nin evli ve iki çocuk annesi olduğu, eşinin ise cezaevinde bulunduğu öğrenildi.

        POLİSLE ÇATIŞMAYA GİRDİ

        Yaşanan silahlı kavganın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, Selçuk A.'ya silahını bırakarak teslim olması yönünde ikazda bulundu. Uyarılara silahla karşılık veren Selçuk A. polislerle çatışmaya girdi. Özel Harekat Polislerinin de bulunduğu ve yaklaşık 10 dakika süren çatışma sonucu bacaklarından vurulan Selçuk A. etkisiz hale getirildi. Selçuk A. özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ