Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Yanlış ilişkiyi yargıtay affetmedi, bursada ilginç olay, yanlışlıkla felçli kadınla birlikte oldu

        İsmet ACAR / HABERTÜRK

        Trajik olay, Bursa'nın Kestel ilçesinde 2008 yılında yaşandı. Evli ve 3 çocuk babası A.Y., birlikte alkol aldığı 35 yaşındaki M.T. aracılığı ile tanıştığı G.Ç. ile para karşılığı cinsel ilişkide bulunmak için anlaştı. A.Y,, aracılık eden arkadaşı M.T. ile birlikte, kadının annesiyle yaşadığı eve geldi. Üç kişi burada birlikte içki içmeye devam etti. Sarhoş olan A.Y gecenin ilerleyen saatlerinde sızdı.

        Bir süre sonra uyanan A.Y., iddiaya göre cinsel ilişki için yanlışlıkla G.Ç.'nin yerine felçli annesi A.Ç.nin kaldığı odaya girdi. Yatağa giren A.Y., yaşlı kadınla ilişkiye girdi. Direnemeyen A.Ç.'nin bir ara elini ısırmasıyla, çakmağı çakıp elini kontrol eden Ahmet Yılmaz, durumu fark edince paniğe kapıldı. Yaşlı kadından özür dileyip elini öpen Ahmet Yılmaz, evden ayrıldı.

        Zanlılar yakalanarak cezaevine gönderildi

        ANNESİNİ GÖRÜNCE POLİSE KOŞTU

        Gürültü üzerine annesinin odasına giren ve fuhuş suçundan kaydı bulunan G. Ç., odasına gittiği annesinin halini görünce polise giderek şikayetçi oldu. Soruşturma sonucu üç kişi gözaltına alınırken, çıkarıldıkları savcılıkla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

        Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada A.Y., 'Mağdurun beden ve ruh sağlığını bozacak şekilde nitelikli cinsel saldırı' suçundan 8 yıl 9 ay, G.Ç ve M.T. ise 'Cinsel saldırı suçuna iştirak'ten 4 yıl 4 ay 15'er gün hapis cezasına çarptırıldı.

        Sanık avukatlarının itiraz ettiği karara son noktayı Yargıtay koydu. İtirazları reddeden Yargıtay, yerel mahkemenin kararını onadı. Bu karardan sonra A.Y., G.Ç. ve M.T. yakalanarak cezaevine konuldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ