Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Başbakan'ın konvoyunda kaza

        Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu Bağdat'ta şehir merkezine getiren konvoyda meydana gelen kazada Başbakanlık ekibinde garson olarak görev yapan Lokman Candemirile Iraklı araç sürücüsü yaralandı.

        Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu Bağdat Uluslararası Havalimanı'ndan şehir merkezine getiren konvoyda meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

        Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, konvoyda yer alan araçlardan birinin kontrolden çıkmasıyla Başbakanlık ekibinde garson olarak görev yapan Lokman Candemir ile Iraklı araç sürücüsü yaralandı.

        İlk müdahaleyi Başbakanlık sağlık ekiplerinin yaptığı, İbn-i Sina Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumunun kontrol altında olduğu öğrenildi.

        Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Irak Başbakanı Haydar el-İbadi'nin de düzenledikleri ortak basın toplantısının ardından yaralıları hastanede ziyaret ettikleri bildirildi.

        AMBULANS UÇAKLA ANKARA'YA GÖNDERİLDİ

        Lokman Candemir ve kaza yapan araçta bulunan Ahmet Karabatak, Türkiye'den gelen ambulans uçakla Ankara'ya gönderildi.

        Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, kaza sonrası İbn-i Sina Hastanesine kaldırılan yaralı Başbakanlık görevlisi Candemir'in tedavisine Ankara'da devam edilecek. Kaza yapan araçta bulunan ancak durumu iyi olan diğer Başbakanlık görevlisi Karabatak da tedbir amaçlı olarak Ankara'ya götürüldü.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ