Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem SGK'dan emekli maaşı beklerken aldığı haberle şok oldu, emekli maaşı bekleyen adamın kayıtlarda ölü olduğu ortaya çıktı

        Rize'de gerçekleşen olayda, kayıtlarda ölü olarak gözüken Küçükmustafa'ya maaş bağlanmadı. Küçükmustafa, değişik rahatsızlıklar sebebiyle birçok kez ameliyat olduğunu ölmediğini belirterek, "Ama SSK beni öldürdü" diyerek tepki gösterdi.

        1988 yılında SSK'dan ayrılıp Emekli Sandığı'na geçtiğini belirten Mehmet Kenan Küçükmustafa, süresini doldurmasının ardından 15 Eylül 2014'te Emekli Sandığı'ndan emekli olduğunu dile getirdi. Emekli maaşı bağlanmasını bekleyen Küçükmustafa, SSK'dan 'ölü olduğu' haberi üzerine şok geçirdi. Kayıtlarda vefat etmiş olarak gözüken Küçükmustafa'ya maaş bağlanmadı. Şaşkınlık ve sinir yüzünden 3 gündür yemek yiyemediğini anlatan Küçükmustafa, "Değişik hastalıklar ve ameliyatlar geçirdim, ölmedim, ama SSK öldürdü beni" diye konuştu. Nüfus müdürlüğünde sağ olarak gözüktüğünü belirten Küçükmustafa, "Şu anda maaşım kesik, alamıyorum. Dosyalarımın incelenmesine karar vermişler. Ben o zamana kadar ne yiyeceğim? Kredi kartı borçlarım var. Nüfusa da gittim, nüfusta sağ gözüküyorum. Yıllarca SSK'ya prim yatırmışım ama beni ölü göstermişler." açıklamasında bulundu.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ