Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Boğaz'da can pazarı, engelli vatandaş kendini denize attı

        Üsküdar Meydanı'nda vapur iskelesinin hemen yanında deniz kenarına yaklaşan engelli bir vatandaşın denize atlama anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Dün tekerlekli sandalyesi ile deniz kenarına yaklaşan engelli vatandaş, bir ara yoldan geçen bir vatandaşın verdiği cep telefonunu denize attı. Olay yerine gelen polisle konuşan vatandaş, uzun uğraşlara rağmen ikna olmadı. Elinde bir çakı olan engelli vatandaş, bir süre sonra tekerlekli sandalyenin frenini bırakarak denize atladı. Bunun üzerine olay yerinde bulunan polis cep telefonu ile ambulans istedi. Çevredeki vatandaşlar ise olay yerinde toplandı. Bu sırada bir genç üzerini çıkararak hemen denize atladı.

        Denize atlayan genç tarafından kıyıya yaklaştırılan engelli vatandaş, çevredekilerin de yardımı ile denizden çıkarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen engelli vatandaş, Haydarpaşa Eğitim ve Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Olayı gören Adem Helvacıoğlu, "Sabah saat 08.30 sıralarında bağırarak geldi buraya. Biraz da akli dengesi yerinde değil. Önceden de tanıyorum. Sürekli buralarda takılır. Burada biraz münakaşa yaptı. Elinde telefon vardı yere attı. Yanaşmayın dedi ve kendini attı. O sırada genç bir arkadaşımız da üzerini çıkarak denize atladı"

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ