Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim TEOG ortak sınav soruları ve cevap anahtarı yayımlandı, TEOG soru ve cevapları HABERTURK.COM'da

        Milli Eğitim Bakanlığı, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, 8. sınıf öğrencilerine düzenlenen birinci dönem ortak sınavların sorularını ve cevap anahtarını yayımladı.

        Ortak sınavlar kapsamında, dün Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi, bugün ise fen ve teknoloji, T.C inkılap tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil yazılıları gerçekleştirildi. Bugün gerçekleştirilen oturumla, birinci dönem ortak sınavları sona erdi.

        Ortak sınavlarda, her ders için çoktan seçmeli 20 soru soruldu. Değerlendirmede yanlış cevap sayısı doğru cevap sayısını etkilemeyecek. Sınavlarda, öğrencilere A, B, C ve D kitapçığı olmak üzere dört kitapçık verildi. Sınav süresi her ders için 40 dakika oldu.

        İŞTE SORU VE CEVAPLAR

        TÜRKÇE A KİTAPÇIĞI TÜRKÇE B KİTAPÇIĞI TÜRKÇE C KİTAPÇIĞI TÜRKÇE D KİTAPÇIĞI TÜRKÇE-GÖRME ENGELLİLER MATEMATİK A KİTAPÇIĞI MATEMATİK B KİTAPÇIĞI MATEMATİK C KİTAPÇIĞI MATEMATİK D KİTAPÇIĞI MATEMATİK - GÖRME ENGELLİLER DİN KÜLTÜRÜ A KİTAPÇIĞI DİN KÜLTÜRÜ B KİTAPÇIĞI DİN KÜLTÜRÜ C KİTAPÇIĞI DİN KÜLTÜRÜ D KİTAPÇIĞI DİN KÜLTÜRÜ - GÖRME ENGELLİLER FEN VE TEKNOLOJİ A KİTAPÇIĞI FEN VE TEKNOLOJİ B KİTAPÇIĞI FEN VE TEKNOLOJİ C KİTAPÇIĞI FEN VE TEKNOLOJİ D KİTAPÇIĞI FEN VE TEKNOLOJİ - GÖRME ENGELLİLER İNKİLAP TARİHİ A KİTAPÇIĞI İNKİLAP TARİHİ B KİTAPÇIĞI İNKİLAP TARİHİ C KİTAPÇIĞI İNKİLAP TARİHİ D KİTAPÇIĞI İNKİLAP TARİHİ - GÖRME ENGELLİLER İNGİLİZCE A KİTAPÇIĞI İNGİLİZCE B KİTAPÇIĞI İNGİLİZCE C KİTAPÇIĞI İNGİLİZCE D KİTAPÇIĞI İNGİLİZCE - GÖRME ENGELLİLER ALMANCA A KİTAPÇIĞI ALMANCA B KİTAPÇIĞI ALMANCA C KİTAPÇIĞI ALMANCA D KİTAPÇIĞI ALMANCA - GÖRME ENGELLİLER FRANSIZCA A KİTAPÇIĞI FRANSIZCA B KİTAPÇIĞI FRANSIZCA C KİTAPÇIĞI FRANSIZCA D KİTAPÇIĞI FRANSIZCA GÖRME ENGELLİLER İTALYANCA A KİTAPÇIĞI İTALYANCA B KİTAPÇIĞI İTALYANCA C KİTAPÇIĞI İTALYANCA D KİTAPÇIĞI MUSEVİLİK A KİTAPÇIĞI MUSEVİLİK B KİTAPÇIĞI MUSEVİLİK C KİTAPÇIĞI MUSEVİLİK D KİTAPÇIĞI
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ