Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Mehmet Ali Şahin'in eşi Saniye Şahin hayatını kaybetti

        Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde bir süredir tedavi gören AK Parti Genel Başkan YardımcısıŞahin'in eşi SaniyeŞahinhayatını kaybetti.

        SaniyeŞahin'in cenazesinin yarın cuma namazına müteakiben Karabük'ün Ovacık ilçesine bağlı Ekincik köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

        CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NDAN TAZİYE ZİYARETİ

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi vefat eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'e taziye ziyaretinde bulundu.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, Saniye Şahin'in vefat haberi üzerine, Mehmet Ali Şahin'in Öveçler'deki evine geldi. Erdoğan ve Davutoğlu, Şahin'e başsağlığı dileğinde bulundu.

        Taziye ziyaretine Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da katıldı.

        Öveçler'deki evinde bir süre taziyeleri kabul eden Mehmet Ali Şahin, daha sonra eşi Saniye Şahin'in cenazesinin bulunduğu Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine geldi.

        Saniye Şahin'in cenazesi, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nden alınarak Mehmet Ali Şahin'in de bulunduğu cenaze konvoyuyla Ovacık ilçesine bağlı Ekincik köyüne getirildi. Şahin, köydeki baba evinde taziyeleri kabul etti.

        Saniye Şahin'in cenazesi, cuma namazından sonra köy mezarlığında toprağa verilecek.

        İHA/AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ