Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kafes dövüşçüsü Slovakya uyruklu Thomas P., Türk Polisi'ne Antalya'da yakalandı

        NİHAT ULUDAĞ/İSTANBUL

        İngiltere, Avusturya ve Çek Cumhuriyeti'nde polisin kusursuz uyuşturucu sevkiyatları yaptığı için "Amazing"(muhteşem) takma ismiyle aradığı Slovakya uyruklu Thomas P., Türk Polisi'ne Antalya'da yakalandı.

        Siyah kuşak kafes dövüşçüsü olan Thomas P.'nin valizinde yapılan aramalarda piyasa değeri 1.5 milyon dolar olan 2 kilo 238 gram metamfetamin ele geçirildi.

        KUSURSUZ TAKİP

        İngiltere Organize Suçla Mücadele Teşkilatı(SOCA), İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne, uluslarası uyuşturucu sevkiyatları gerçekleştiren Slovakya uyruklu Thomas P.'nin Türkiye'ye geldiği bilgisini verdi. Hemen harekete geçen İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı "takip ekipleri", Thomas P.'yi suçüstü yakalamak için takibe başladı. İstanbul'da 6 gün kalan Thomas P., uyuşturucuları almak için Antalya'ya hareket etti. Narkotik Polisi ile Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri takibe Antalya'da devam etti. Bir otele yerleşen Thomas P., uyuşturucuları odasında teslim almayı beklerken, Türk vatandaşı İ.Y., otele geldi. Ve Thomas P.'ye teslim edilmek üzere bir valiz bıraktı. Thomas P. de valizi odasına çıkarttı.

        BARDA EĞLENİRKEN YAKALANDILAR

        İkili daha sonra otelden çıkıp, bir bara eğlenmeye gitti. Antalya Polisi, Thomas P. ve Türk suç ortağı İ.Y.'yi kıskıvrak yakaladı. Thomas P.'nin otel odasındaki uyuşturucu dolu valizine el konuldu.

        1.5 MİLYON DOLARLIK UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

        Thomas P.'nin odasındaki valizin çerçevelerine yerleştirilmiş piyasa değeri 1 milyon 500 bin dolar olan 2 kilo 238 gram metamfetamin ele geçirildi.

        İNGİLİZ POLİS TEŞKİLATINDAN TEŞEKKÜR

        İngiltere Organize Suçla Mücadele Teşkilatı (SOCA) yetkilileri, kusursuz uyuşturucu sevkiyatlarıyla her defasında, İngiltere, Avusturya ve Çek Cumhuriyeti Polisi'ni atlatalan bu nedenle "amazing" takma ismiyle anılan Thomas P.'nin yakalanması üzerine İstanbul Narkotik Polisi'ne teşekkür etti.

        HAYALET BARON SİYAH KUŞAK KAFES DÖVÜŞÇÜSÜ

        Thomas P.'nin, aynı zamanda siyah kuşak bir kafes dövüşçüsü olduğu ve müsabakalara katıldığı öğrenildi. Slovakya uyruklu uyuşturucu baronu Thomas P. ile İ.Y. çıkarıldığı Antalya Adliyesi'nde tutuklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ