Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bingöl Valiliği'nden saldırı açıklaması, Çevik Kuvvet müdürüne hain saldırı

        Bingöl'deki Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde Çevik Kuvvet Şube Müdürü Ali İhsan Güngör'ün yaralanması ile sonuçlanan saldırı ile ilgili Bingöl Valiliği'nden yazılı açıklama yapıldı. Valilik açıklamasında, şöyle denildi:

        "29 Kasım 2014 günü saat 19.15 sıralarında Bingöl Çevik Kuvvet Şube Müdürü Ali İhsan Güngör'ün yaralanması olayı terör nitelikli bir saldırı olmayıp kazaen meydana gelmiştir. Ali İhsan Güngör'ün sağlık durumu iyi olup hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Konu ile ilgili tahkikatın sürdürülmekte olduğu kamuoyuna duyurulur."

        "KORUCUNUN EVİNDEN ÇIKARKEN VURULDU" İDDİASI

        Daha öncede Bingöl'de görev yapan Çevik Kuvvet Şube Müdürü Ali İhsan Güngör'ün dün tanıdığı bir korucu ile ava gittiği ve av dönüşü korucunun evine çay içmeye gittiği, evden ayrıldığı sırada motorsikletli bir saldırganın saldırısına uğrayıp tek kurşun ile yaralandığı iddia edilmişti. Göngör'ün Bingöl Devlet Hastanesinde tedavisi sürerken, Valiliğin "kazaen" dediği ancak nasıl meydana geldiği konusunda bir detay vermediği olay ile ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ