Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eskişehir'de 7. kattan düşen Ecrin'in durumu iyiye gidiyor

        Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Elif Doyuk Kartal, 7. kattan düşen ve temizlik işçisi tarafından tutularak hayatı kurtulanEcrinEsen'in (4) durumuna ilişkin, "Ecrin, genel sağlık durumunun iyi olması üzerine şu anda Ortopedi kliniğine devranıldı. ÇünküEcrin'in bacakları kırık, yarın ameliyat olacak. İnşallah başarılı bir ameliyat sonrası sağlığına kavuşur" dedi.

        Kartal, ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, gazetecilere yaptığı açıklamada,Ecrin'in 3 gündür hastanenin Çocuk Yoğun Bakım Bölümü'nde takip edildiğini söyledi.

        Gerekli tetkik ve tedavilerin yapıldığını belirten Kartal, "Ecrin, genel sağlık durumunun iyi olması üzerine şu anda Ortopedi kliniğine devranıldı. ÇünküEcrin'in bacakları kırık, yarın ameliyat olacak. İnşallah başarılı bir ameliyat sonrası sağlığına kavuşur" diye konuştu.

        Ecrin'in isminin anlamını taşıdığını ifade eden Kartal, şunları söyledi:

        "Ecrin, aynı isminin anlamı gibi ailesi için Allah'ın bir hediyesi oldu. Ailesi için, tüm sevenleri için ve duyarlı insanlar için bir mucize oldu. En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz. BuradanEcrin'in yürüyerek çıkmasını tüm Türkiye ile paylaşmak istiyoruz."

        Ecrin'in annesi Yaşar Esen ise "Ecrin, sanki ikinci kez dünyaya gelmiş kadar mutluyum" dedi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ