Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Pompalı tüfek ve bomba süslü paketle banka soymaya kalktı

        Bulut KUTLU / BATMAN

        Batman'da banka şubesine gelen maskeli bir kişi, elindeki pompalı tüfek ve bomba süsü verilmiş poşetle bankayı soymaya kalktı. 150 bin lira isteyen ve bombayı patlatma tehdidinde bulunan zanlı, "Bu şubede bu kadar para yok" cevabı alınca "Demek ki hayatınız bu kadar önemsiz" diyerek bomba süsü verilmiş paketi bırakıp kaçtı. Personel ve müşteriler büyük korku yaşarken, paketten boya çıktı.

        Ziya Gökalp Mahallesi'nde bulunan bir banka şubesine saat 16.30 sıralarında gelen maskeli bir kişi, elindeki pompalı tüfek ve bomba süsü verdiği poşet ile bankayı soymaya kalkıştı. "Bana 150 bin TL verin aksi halde elimdeki bombayı patlatırım" diyen zanlı, banka personeli ve müşterilere korku dolu anlar yaşattı. Banka personelinin "Bu şube küçük bir şube, bu kadar para yok" demesi üzerine zanlı, elindeki bomba süsü verdiği paketi bankaya bırakıp "Demek ki hayatınız bu kadar önemsiz" diyerek kaçtı. İhbar üzerine bankaya gelen polis ve bomba imha ekiplerinin kontrolünde paketin içinden boya kutusu çıktı.

        Şube müdürü Muharrem Kocaarslan, şahsın 150 bin TL para istediğini belirterek, "Biz küçük şube olduğumuz için bu kadar para yok bizde. Elinde bomba olduğunu söylediği bir poşeti gişe önüne bırakıp kaçtı" dedi.

        BANKA DAHA ÖNCE YAKILMIŞTI

        Daha önce Turgut Özal Bulvarı'nda bulunan banka şubesi 6-8 Ekim Kobani olaylarında bir grup tarafından yakılmış ve geçici olarak Ziya Gökalp Mahallesi'ne taşınmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ