Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bir mucize kurtuluş daha 1,5 yaşındaki çocuk üçüncü kattan düştü 1,5 yaşındaki Ömer Gadanaz'ın mucize kurtuluşu

        ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi'nde, 1,5 yaşındaki Ömer Gadanaz, üçüncü kattaki evin penceresinden parke taşla kaplı zemine düştü. Hafif şekilde yaralanan Gadanaz, mucize şekilde kurtuldu.

        Olay, 26 Kasım Çarşamba günü Ayvacık İlçesi Hamdibey Mahallesi'ndeki Gürak Apartmanı'nda meydana geldi. Anne Sevim Gadanaz, 1,5 yaşındaki oğlu Ömer Gadanaz ve 15 yaşındaki diğer oğluyla birlikte misafirliğe gitti. Anne Sevim Gadanaz, salonda arkadaşlarıyla sohbet ederken, Ömer Gadanaz ve ağabeyi evin başka bir odasında oynamaya başladı. Bir süre sonra çocuk, odanın penceresinden apartmanın bahçesindeki parke taşla kaplı zemine düştü. Bebeğin ağabeyi, salona koşup, annesine kardeşinin düştüğünü söyledi. Evdekiler hızla aşağıya koşup, Ömer Gadanaz'ı yoldan geçen bir otomobile Ayvacık Devlet Hastanesi'ne götürdü.

        İlk müdahalenin ardından ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Ömer Gadanaz, 3 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu edildi. Küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu, sağ ayağındaki burkulma nedeniyle üzerine basmakta zorlandığı öğrenildi. Anne Sevim Gadanaz, Ömer'in aşağıya nasıl düştüğünü gören kimsenin olmadığını, ancak odada pencereyle aynı hizada bulunan yatağa çıkıp pencereyi açtıktan sonra aşağıya düşmüş olabileceğini söyledi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ