Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Cezaevinden izinli çıkan mahkum, eşini bıçakladı, adanada kadına şiddet

        Edinilen bilgiye göre, Meral Engin (33) cezaevinde bulunan eşinden boşanmak için mahkemeye dilekçe verdi. Cezaevinde bulunan Teksan Engin (31) eşinden dilekçesini geri çekmesini istedi.

        Meral Engin, dilekçeyi geri çekmeyince Teksan Engin dün sabah saatlerinde cezaevinden izinli çıktı. Eşinin Adana'da olduğunu öğrendi.

        Meral Engin önceki eşinden olan 6 yaşındaki oğlu Mustafa şimdiki eşinden olan 3 yaşındaki Baran'ı yanına alarak annesiyle birlikte hasta olan babası Dursun Somuncu'yu hastaneye kontrole götürdü.

        Akşam saatlerinde Kozan'a dönen aile Taş Mahallesi Çınar Sokak üzerinde cezaevinden çıkan eşi Teksan ile karşılaştı. İddiaya göre, Teksan Engin, eşi ile konuşmadan babası annesi ve iki çocuğunun yanında, cebinden çıkardığı bıçağı eşinin vücudunun çeşitli yerlerine vurmaya başladı. Meral Engin göğsünden, karnından sol koltuk altından ve kolundan yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ile sağlık ekipleri geldi. Engin, ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Eşini bıçaklayarak olay yerinden kaçan Teksan, polisin çevrede yaptığı araştırma sonucu Cumhuriyet Mahallesi'nde yakalandı.

        Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ