Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Balıkesir'de ‘Ne Mutlu Türküm Diyene' krizi

        Mahmut ACARÖZ / BALIKESİR

        Balıkesir'de şehrin en işlek caddesi Milli Kuvvetler Caddesi'nin girişinde MHP'li eski Belediye Başkanı İsmail Ok tarafından astırılan "Ne Mutlu Türküm Diyene" ışıklı yazısı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırıldı.

        MHP İl Başkanı Argun Atıcı "Türkiye genelinde AKP hükümetinin uygulamaları millet olarak hepimizi utandırmaya devam ediyor. Çözüm süreci adı altında İmralı canisi ile sürdürülen teslimiyet çalışmaları Türkiye'yi hızla bölünmeye sürüklerken öte yandan tüm Milli değerlerimizin aşağılanması bir utanç tablosu olarak tarihe geçiyor" diye tepki gösterdi.

        OK: "MİLLETİMİZİ ÜZEN BİR HAREKET"

        Balıkesir eski Belediye Başkanı İsmail Ok da "Eski hal binasının meydanında bulunan Türk devletlerini temsil eden bayrakların 3 ay önce kaldırılması ile başlayan süreç ne yazık ki devam ettiriliyor. Milli Kuvvetler Caddesi girişinde bulunan ‘Ne Mutlu Türküm Diyene' yazısının da kaldırılmış olması şahsım ile birlikte Balıkesirli hemşerilerimi ve yüce Türk Milletini de derinden üzmüş ve yaralamıştır. Ülke genelinde devam eden ihanet sürecinin Balıkesir ayağının da Büyükşehir Belediyesi tarafından devam ettirilmiş olmasına halkımızın gerekli cevabı vereceğinden şüphem yoktur" dedi.

        MHP'li eski Belediye Başkanı İsmail Ok

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ