Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa karamanda hırsızlık, hırsızlar yaşlı kadını darp etti

        Olay, Yeşilada Mahalle Mut Caddesi üzerinde bulunan Asaf Apartmanının 2. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kar maskeli ve bıçaklı bir kişi, sabah saat 10.00 sıralarında Ali ve Fadimana Yüksel çiftinin oturduğu daireye geldi. Dairenin kapısını açmaya çalışan hırsız, o saatte evde tek başına bulunan ve kapıdan gelen sesler üzerine kapıyı açan 59 yaşındaki ev sahibi Fadimana Yüksel ile karşı karşıya geldi. Bir anda karşısında kar maskeli bir şahsı görünce çığlık atarak yardım isteye yaşlı kadın, hırsız tarafından yüzüne biber gazı sıkılarak darp edildi. Şüpheli yaşlı kadını darp ettikten sonra kaçarken, çığlıklar üzerine dışarı çıkan apartman sakinleri yaşlı kadını kanlar içerisinde görünce durumu polis ve sağlık ekibine bildirdi.

        Eve gelen sağlık ekibi yüzü kanlar içinde olan yaşlı kadını tedavisi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

        Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi ise, yaşlı kadını darp ederek kaçan kar maskeli şahsı yakalayabilmek için olayın meydana geldiği mahalleyi ablukaya aldı. Ancak yapılan aramalara karşı şahıs yakalanamadı.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ