Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa ‘Korumaya gerek yok’ dedi öldürüldü

        İzmir’in Konak İlçesi’nde 33 yaşındaki Alev G., şiddet ve geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtığı ve barışma teklifini kabul etmediği eşi Fatih G. tarafından 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

        Alev G., şiddete maruz kaldığı ve şiddetli geçimsizlik yaşadıkları iddiası ile eşi Fatih G.’ye boşanma davası açarak Bornova’daki evlerinden ayrılıp Gültepe’deki kardeşi Sibel Şengül’ün yanına taşındı.

        Alev G.’nin, aldığı tehditlere rağmen polisten koruma talebinde bulunmadığı öğrenildi. Karısını ikna edip barışmak isteyen Fatih G., baldızı yokken Gültepe semtindeki evine gitti. Fatih G., aldığı olumsuz yanıt üzerine genç kadını 17 yerinden bıçaklayıp minibüsle olay yerinden kaçtı. Kadının 15 yaşındaki kızı ile 6 yaşındaki oğlunun, annelerinin bıçaklanmasına tanıklık ettikleri belirtildi. Kardeşini kanlar içerisinde bulan Sibel Şengül’ün çağırdığı ekipler, Alev G.’yi hastaneye kaldırdı. Alev G., 02.00 sıralarında hayatını kaybetti. Polis, olaydan sonra kaçan zanlı Fatih G.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

        EMRAH YILMAZ/IZMIR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ