Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik GÜNOP Mahmut Oltan Sungurlu ile buluştu

        GÜNÖP (Gümüşhaneli Üniversite Öğrencileri Platformu); “Gençlik Değerleriyle Buluşuyor” adıyla düzenlediği söyleşide, Adalet ve Millî Savunma eski Bakanı Sayın Mahmut Oltan Sungurlu ile bir araya geldi.

        19 Aralık Cuma günü, Mecidiyeköy GÜSİAD dernek merkezinde yapılan söyleşiye birçok Gümüşhaneli üniversite öğrencisi katıldı."Her Ay Bir Konuk" projesinin ilk söyleşisi olan program için birçok üniversiteden öğrenci bir araya geldi.

        Sıcak ve içten bir sohbet tadında geçen söyleşide Sungurlu; geçmişini, yaşadığı ve büyüdüğü ortamı ve başarısını, ayrıca Gümüşhane’nin sanayi, eğitim ve turizmi hakkında yaptığı çalışmaları anlattı. Söyleşi sonrası GÜNÖP Başkanı Birgül Balta ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Oltan Sungurlu'ya projelerinden bahsetti.Proje üretmenin öneminden bahseden Sungurlu projelerin Gümüşhane adına verimli olacağını kaydedip, üzerine düşeni yapacağını temin etti. Başkan Birgül Balta, hem M. Oltan Sungurlu hem de katılan öğrencilere teşekkür etti. Söyleşi toplu fotoğraf çekmiyle sona erdi. GÜNÖP yönetimi etkinliklerin devam edeceğini, yapılacak etkinliklerin sosyal medya hesaplarından takip edilebileceğini belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ