Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Babasını öldüren kişinin ağabeyini öldürdü, adanada cinayet

        Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi, Yenibey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 12 Kasım 2014 günü Kasım Çağıltı, eşiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü Mehmet Oğuz'u (49) ve Murat K.'yı evinin yatak odasında vurdu. Oğuz, hayatını kaybederken Murat K. ise ölü numarası yaparak yaralı olarak kurtuldu. Çağıltı ise yakalanarak mahkemeye çıkartılıp tutuklandı.

        21 Aralık 2014 günü ise işyerini kapatıp eve gitmek üzere olan yatak odası cinayeti sanığı Çağıltı'nın ağabeyi Mahmut Çağıltı uğradığı tabancalı saldırı sonucu ağır yaralandı. Çağıltı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın cinayete dönüşmesi üzerine Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayı araştırmaya başladı.

        Polis yaptığı araştırmada cinayeti yatak odasında Çağıltı tarafından öldürülen Mehmet Oğuz'un oğlu Cemal Oğuz'nun (25) işlediğini tespit etti. Bunun üzerine polis yaptığı operasyonda Cemal Oğuz ve ona cinayette yardım ettiği ileri sürülen kuzeni Yunus Oğuz'u (30) gözaltına aldı.

        Zanlılar 4 gün boyunca emniyette sorgulandı. Cemal Oğuz cinayeti işlemediğini karşı tarafla da husumeti olmadığını ileri sürdü.

        Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ