Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika İşte AK Parti'nin seçim şarkısı Ak Parti 2015 seçimlerinde bu şarkıyı kullanacak

        AK Parti'nin Haziran 2015'te yapılacak olan genelseçimlerde kullanacağı ve Ahmet Davutoğlu'na atfen yazılan 'Bir Yiğit Adam' isimli şarkı, Ayna Grubu tarafından tanıtıldı. Şarkının sözleri Kiziroğlu Mustafa Beyşarkısından uyarlandı.

        AK PARTİ'NİN SEÇİM ŞARKISININ SÖZLERİ

        Geldi vatan aşkına Davutoğlu Ahmet Hoca

        Geceyi gündüze katan

        Adam kim, yiğit kim, dürüst kim kim kim

        Davutoğlu Ahmet Hoca

        Bir bilge adam, bir yiğit adam

        Dualarla çıktı yola

        Umut yaydı sağa sola

        Reisle girdi kol kola

        Bütün dünya tanır onu

        Tam bir Osmanlı torunu

        Yiğit kim doğru kim dürüst kim

        Bağrına bastı herkesi

        Birlik olmak meselesi

        Yeni Türkiye'nin sesi

        Adam kim dürüst kim

        Davutoğlu Ahmet Hoca

        Bir bilge adam, bir yiğit adam

        Hamas Siyasi Büro Şefi Halid Meşal, AK Parti Konya 5. Olağan Kongresi'ne katıldı

        DAVUTOĞLU: BUGÜN HAYKIRMA GÜNÜMÜZDÜR

        Başbakan Ahmet Davutoğlu, Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Konya İl Kongresinde konuştu. Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu 'Şişli Belediyesi'nde yaşanan olaylar üzerinden eleştiren Davutoğlu, "30 Mart öncesi eski belediye başkanı yeni belediye başkanı seçilirken elinden kağıt almış. Hayri İnönü seçilirken. Seçimi kazansa bile Sarıgül’ün oğluna bu görevi vereceğine dair. CHP milli iradeyi, halk oyunu öğrenemeyecek. Kimin belediye başkanı olduğuna Şişlililer karar verir.Şişlilerin hesap sorması lazım. Kılıçdaroğlu'nun hesap vermesi lazım. Şişli’de demokrasiyi yerleştiremeyenler Türkiye’yi nasıl yönetecek?" dedi.

        Milli irade testi olduğunda Konyalılar herkesten önce öne çıktılar ve ne zaman milli iradeye sahip çıkmak gerektiğinde mücadele ettiler, zulüm gördüler belki ama baş eğmediler.Biraz önce Meşal bir olaydan bahsetti, İsrail hepimizin Kudüs’ünü kendi başşehri ilan ettiğinde Konyalılar sokaklara çıktılar ve ''Kudüs bizim onurumuzdur'' dediler. 12 Eylül’ü yapanlar bu mitingi ihtilallerine gerekçe kılmaya çalıştılar.Kudüs, Gazze, Filistin, Somali, Halep, Saraybosna, Üsküp, Semerkant,burada mı. İşte bu kongreler bizim için bu sesi haykırma günüdür.

        "TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ KESMEK İSTEYEN HERKES HESAP VERECEK"

        10 tane ağaç için Türkiye'yi kargaşa altında bıraktılar. Sonra 17-25 Aralık operasyonları ile içeride ve dışarıdaki hainler darbe girişiminde bulundular. Uluslararası medya yayın yaptı, Türkiye’de kriz var mesajı vermek istediler. Sonra susturmak istedikleri ses Türkiye’nin mazlumlara sahip çıkan sesiydi. Herkes hesap verecek. Yükselen Türkiye’nin önünü kesmek isteyen herkes hesap verecek. 2015 seçimleri için koalisyonlar yapıyorlar. Tek tek gelmeyin topunuz hep birlikte gelin. Eğer bir an tereddüt edersek Allah şu emanetini alsın.

        "KILIÇDAROĞLU HESAPTAN KAÇAMAZ"

        Kirli çamaşırlar ortaya çıkıyor. 30 Mart öncesi eski belediye başkanı yeni belediye başkanı seçilirken elinden kağıt almış. Hayri İnönü seçilirken. Seçimi kazansa bile Sarıgül’ün oğluna bu görevi vereceğine dair. CHP milli iradeyi, halk oyunu öğrenemeyecek. Kimin belediye başkanı olduğuna Şişlililer karar verir. Bu oyunlarla değişmez. Sizin oyunuza rağmen böyle kağıt verilmişse bu Şişli halkına saygısızlık değil mi? Şişlilerin hesap sorması lazım. Kılıçdaroğlu'nun hesap vermesi lazım. Şişli’de demokrasiyi yerleştiremeyenler Türkiye’yi nasıl yönetecek? Kılıdçaroğlu başka işlere yönelmesin. Şişli'nin hesabını versin. Her türlü kumpasın olduğu örnek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ