Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da fırtına can aldı Denize düşen kadın hayatını kaybetti Zeytinburnu'nda dengesini kaybedip denize düşen kadın öldü

        Zeytinburnu'nda, dengesini kaybeden 35-40 yaşlarında bir kadın denize düştü. Dalgaların açığa sürüklediği kadın boğularak can verdi.

        Olay, Zeytinburnu sahilinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, kıyıdaki kayalıklarda duran bir kadın, denize yaklaşarak yüzünü yıkadığı sırada dengesini kaybederek suya düştü. Kadın bir süre denizde çırpınmaya başladı. Olayı gören Enes Çelik adlı kişi, durumu sahilde bulunan güvenlik görevlilerine bildirdi. Görevliler, polis ve sağlık ekiplerini olay yerine çağırdı. Fırtına nedeniyle yoğun olan dalgalar kadını açığa sürükledi. Ekipler deniz polisinden de yardım istedi. Olay yerine gelen deniz polisi kadını suyun yüzeyinde hareketsiz halde buldu.

        Tekneyle kıyıya getirilen kadın ambulansa konularak Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 35-40 yaşlarındaki kadın hayatını kaybetti.

        "KADIN GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE GİTTİ"

        Kadının sahilde oturduğunu gören Enes Çelik, “Ben denize bakarak oturuyordum. Kadın da burada yaklaşık 10 dakika oturdu. Baktığımda, kadın kıyıya yanaşmış elini yüzünü yıkıyordu. Sonra kadının ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. Dalgalar geliyordu. Buraya yüzümü çevirdim, bir ses geldi. Ben buraya geldiğimde çırpınıyordu. Kadın 5 dakika kaldı içeride. Ben de koştum, yardım çağırdım. Onlar da yüzme bilmiyordu, sonra kadın gözümüzün önünde gitti" dedi.

        Yapılan incelemede kadının üzerinden kimlik çıkmazken, ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. öPolis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ