Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kaybolduktan 4 gün sonra bulunan Ant Sekban Habertürk'e konuştu Ant Sekban yaşadıklarını anlattı

        HABERTURK.COM

        Evine giderken kaybolan ve 4 günün ardından dün gece saatlerinde Kurtköy’de bulunan Ant Sekban yaşadıklarını Habertürk’e anlattı.

        4 gün boyunca aile bireyleri ve yakın arkadaşları kaybolan Ant için gözyaşı dökerken, liseli Ant ise kaçırılması ile ilgili “Ben geri döneceğimi biliyordum. Tüm akrabalarım gelmiş aile toplanmış oldu. Arkadaşlarım geldi, sohbet, muhabbet güzeldi” diyerek espri yaptı.

        Ant yaşadıklarını şöyle anlattı:

        Minibüse bindim, evime bir dakika mesafe vardı. Hava yağmurluydu. Bir araba geldi. Bir adam yol tarifi sordu. Bende yardım etmek için yanında durdum. Arka kapıyı açtı içerideki şoföre garip sorular sordu eğildim yardım etmek için. Beni arabanın içine çekti ve o da arabaya atladı. ‘Senlik durum yok’ dediler. Bende şaşkındım. Espriler yaptık, sıcak ortam oluştu. 1,5-2 saat arabadaydık. Günlük kiralanan eve geldim. Yemek ısmarladı bana. İyi davrandı. Günler geçti. Benim yanıma bir kişi geldi. 4 gün boyunca aynı evde kaldım. Açıklama yapmadılar, rahat ol dediler. Biz samimi olduk. Onlar da geçiştirdi. Silah vardı ellerinde. Gece silahı aradım ama bulamadım, kaçmayı düşündüm. Ama bir şey yapmadım. Evde haberimi izlediğimde heyecanlandım. Onlar haberi görünce rahat davrandılar. Ben tedirgin oldum. Dün akşam ben erken yattım. Yatağa gittim, uyuyamadım. O hazırlanmıştı. Çıktık bana para verdi. Sonra ben çıktım ara sokaktaydık. Sarıldık helallik istedik. Ayrıldık.

        Minibüs bekliyordum, birinin telefonunu aldım ve annemi aradım. Telefonunu kullandığım kişi beni evine götürdü, jandarma beni aldı. Ailemle buluşunca mutlu oldum. Ben geri döneceğimi biliyordum. Tüm akrabalarım gelmiş, aile toplanmış oldu. Arkadaşlarım geldi, sohbet, muhabbet güzeldi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ