Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da işçi servisi kaza yaptı: 15 yaralı

        Adana'nın Kozan İlçesi'nde işçi servisi buzlu yolda kayarak takla attı. Kazada, 2'si ağır 15 kişi yaralandı.

        Kozan İlçesi'ndeki Bereket Hidroelektrik Santrali inşaatında çalışan işçileri taşıyan 49 yaşındaki Hacı Hüseyin Okuducu yönetimindeki 01 R 8444 plakalı minibüs, saat 04.30 sıralarında yolun karlı ve buzlu olması nedeniyle kayarak kontrolden çıktı. Taklalar atmaya başlayan minibüs yol kenarındaki bir tarlada durabildi.

        Kazada, sürücü Hacı Hüseyin Okuducu ile işçiler Şahmerdan Özaslan (39), Önder Şahin (30), Soner Şahin (33), Mehmet Bolat (44), Yunus Yıldırım (35), Seyrani Argut (38), İsmet Boz (33), Ali Kalpan (37), Kemal Yıldırım (40), Merdan Sakallı (54), Veysel Yıldırım (46), Nevzat Alyagut (44), Ali Yel (57) ve Özgül Yalım (24) yaralandı. Ambulans ve özel araçlarla Kozan Devlet Hastanesi'ne göçtürülen yaralılardan durumu ağır olan Şahmerdan Özaslan ile Kemal Yıldırım, ilk müdahalelerinin ardından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

        Sağlık durumu iyi olan yaralılardan sürücü Hacı Hüseyin Okuducu'nun minibüsü ile 2 gün önce işe başladığı ve işçileri baraj inşaatına götürdüğü belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ