Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "MHP sokaklara çekilmek istenmiş, hayır demiştir"

        Genel Başkan Devlet Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) yapıcı ve tutarlı siyasetinin Türkiye'nin sigortası olduğunu söyledi. Türkiye üzerinde ne oyun oynanmışsa, MHP üzerinde de oynanmak istendiğini aktaran Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi sokaklara çekilmek istenmiş, hayır demiştir. Kardeş kavgasına itilmek istenmiş, asla demiştir. Karanlık senaryolara bulaştırılmak istenmiş, tutmamıştır." dedi.

        MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye'de düzenlenen belediye hizmet binası açılışında konuştu. Huzur, refah ve kalkınma bekleyerek, 12 Haziran 2011'de sandığa giden milletin bugün derin bir hayal kırıklığı içinde olduğunu ifade eden Bahçeli, "Daha iyi bir hayat, daha mutlu bir aile, daha güvenilir bir ülke arayışı yerini karamsarlığa bırakmıştır.

        Daha çok aş, herkese iş, huzurlu bir gönül, istikrarlı bir toplum beklentileri yerini umutsuzluğa terk etmiştir. Aç yatıp aç kalkan kardeşlerimizin sayısı artmıştır. Partizanlık, kayırmacılık, yandaşları kollama, torpilli akrabalar ve yolsuzluk virüsü hayatın her alanına pimi çekilmiş bomba gibi düşmüştür. Artan suçlar değerlerimizi tahrip etmektedir. Dış politikadaki teslimiyet ile milli onurumuz ayaklar altındadır. Rüşvet çarkı ise korkunç boyutlara sıçramıştır. Sanayici sıkıntıdadır, üretim düşmektedir." diye konuştu.

        MHP'nin, milletin bin yıllık kardeşliğinin devamı yolunda önemli görevler üstlendiğini anlatan Bahçeli, şöyle devam etti: "Önüne çıkan tuzaklara düşmemiş, Türk milletinin birliğine ve dirliğine hizmet etmiştir. Sizlerden isteğim, yıkım ekibine fırsat vermeyerek Osmaniye'yi bütünüyle kucaklamanızdır. Sizlerden dileğim, istismarcılara itibar etmeyerek milli ahlakın yanında toplanmanızdır. Birlik olup kucaklaşarak tefrikayı defedin. Tek bir ses, tek bir nefes, tek bir yürek olarak Türkiye'yi ayağa kaldırın, zulmü ve zulmet dolu seneleri bir daha geri gelmemek üzere hiçliğe mahkum edin. Bugün, Milliyetçi Hareket'in mevcudiyeti kötü ve kötürüm politikalar altında bunalan Türkiyemizin en önemli şansıdır. MHP'nin yapıcı ve tutarlı siyasetinin Türkiye'nin sigortası olduğu ortaya çıkmıştır.

        MHP milli duruşun, dünyayı Türkçe okuyuşun simgesidir. Ve bugün Milliyetçi Hareket ve onun fedakâr mensupları yeni bir tarihi imtihanla karşı karşıyadır. Türkiye üzerinde ne oyun oynanmışsa, partimiz üzerinde de oynanmak istenmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi; Sokaklara çekilmek istenmiş, hayır demiştir. Kardeş kavgasına itilmek istenmiş, asla demiştir. Karanlık senaryolara bulaştırılmak istenmiş, tutmamıştır. Her türlü iftira ile MHP'siz bir Meclis aranmış, olmamıştır. Her fesadı aşan, her hileyi boşa çıkaran partimiz bugün iktidara koşmaktadır ve Türkiye'nin sorunlarına neşter vurmak için tüm hazırlıklarını sürdürmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'nin gündemine vakıftır. Türkiye'nin meselelerine hâkimdir."

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ