Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Amcasını öldüren yeğen yakalandı

        Elazığ'da, dün tartıştığı 60 yaşındaki amcası Erdoğan Atalay'ı tabanca ile vurarak öldürmekten aranan 38 yaşındaki Atilla Atalay, polis tarafından yakalandı. Atilla Atalay, amcasını babasını bıçakla yaralayınca vurduğunu söyledi. Atilla Atalay tutuklanırken, babası serbest bırakıldı.

        Gazi Caddesi 50'ler çarşısı önünde dün babası Aydın Atalay ile tartışan amcası Erdoğan Atalay'ı tabanca ile vurarak öldürdükten sonra kaçan yeğen Atilla Atalay polis tarafından yakalandı. Kolundan bıçakla yaralanan babaı Aydın Atalay ise tedavi için gittiği hastanede gözaltına alındı.

        Atilla Atalay, ifadesinde, amcası Erdoğan Atalay'a bir miktar borçlarının kaldığını ve amcasının da bu nedenle araçlarına haciz koydurduğunu belirterek, "Babam ile birlikte amcam ile konuyu konuşurken tartışma çıktı ve kısa sürede tartışma kavgaya dönüştü. Amcam, babamı kolundan bıçak ile yaralayınca ben de tabanca ile kendisine ateş ettim" dedi.

        Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevkedilen Atilla Atalay tutuklanıp cezaevine konulurken, babası Aydın Atalay ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Zanlıların Adliyeye çıkarılması sırasında polis geniş güvenlik önlemi alırken, baba-oğula çelik yelek giydirildiği görüldü.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ