Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kulüp üyelerine sahte forma sattılar

        Nihat ULUDAĞ / HT GAZETE

        İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şikâyetlere konu olan “call center” firmasını takibe aldı. Firmanın Çağlayan’da bulunan merkezine baskın düzenleyen Mali Polis, yöneticiler Barış G., Abdullah A., Arda A. ve Tamer K.’yı gözaltına aldı. Firmada BJK Spor Kulübü’ne ait 300 adet sahte forma ile eşofman takımı ele geçirildi. Firmanın fatura ve muhasebe kayıtlarına da el konuldu.

        ‘KULÜP ZORDA’ DEMİŞLER

        Mali Polis yaptığı incelemede firmanın 2013 yılı Mayıs ayına kadar Fenerbahçe Dergisi satışı için kulüple sözleşmesi bulunduğunu belirledi. Firmanın kulüp üyelerine ait data bilgilerini izinsiz olarak sakladığı ve telefonla arayarak “Kulüp zorda, destek olmak için forma, eşofman gibi lisanslı ürün almak isteyip istemediklerini” sorduklarını, ikna olanlara 130 TL’ye sahte eşofman takımı sattıklarını tespit etti. Firmanın, BJK Spor Kulübü ile lisanslı ürün satışı için 2015 Ocak ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunduğu ortaya çıktı.

        KULÜP AVUKATLARI ŞİKÂYETÇİ OLDU

        Fenerbahçe Spor Kulübü ve BJK Spor Kulübü avukatları, izinsiz lisanslı ürünlerin veya sahte ürünlerin satışını yapan firma yetkililerinden şikâyetçi oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ