Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Pendik'te servis aracı kundaklandı, Pendik'te park halindeki servis minibüsü kundaklandı

        Pendik'te park halindeki servis minibüsü bir kişi tarafından kundaklandı. Kısa sürede alev topuna dönen araç kullanılamaz hale geldi. Araç sahibi 8 ay içinde apartmanları önünde 3 aracının yandığını belirtti.

        Olay, saat 00.45'te Pendik, Dolayoba Mahallesi'nde meydana geldi. Satılmış Çolak'a ait park halindeki 34 ZE 492 plakalı servis aracı, kimliği belirsiz yüzü atkıyla sarılı bir kişi tarafından kundaklandı. Araç kısa sürede alev topuna dönerken, mahalle sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye yangını kısa sürede söndürürken, servis minibüsü tamamen kullanılamaz hale geldi.

        "DÜŞMANIMIZ FALAN YOK"

        8 ay içinde apartmanları önünde, ailesine ait 3 servis minibüsünün kundaklandığı belirten araç sahibinin yeğeni Gökhan Çolak, "Bizim bu 7-8 ay içinde kundaklanan 3'üncü aracımız. İlk aracımız yandıktan sonra apartmana kamera taktırdık. Bunun sorumlusu kimse bulunsun istiyoruz. Hiçbir şey yapılmıyor, bu adamlar gelip rahat rahat arabalarımızı yakıyor. Pendik'te 3 araba yakılıyor, hepsi bizim aracımız. Düşmanımız falan yok. Ne olduğunu bilmiyoruz, kimsenin bizimle şahsi bir husumeti yok. Ama gelip neden bizim arabalarımızı yakıyorlar. Sorumlusu bulunmuyor ondan dolayı böyle oluyor. Hiçbir karşılığını alamıyoruz biz. Bize diyorlar ki alın bu aracınızı, hurdayı güle güle kullanın. Biz paramızı verip başka araçlar almaya çalışıyoruz, onun borçlarını öderken de bu yanıyor" dedi.

        POLİS ŞÜPHELİYİ ARIYOR

        Kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, olayı gerçekleştirdikten sonra kayıplara karışan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ