Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika AK Parti'nin Bursa Kongresi'ne Yeşilçam'ın usta oyuncusu Eşref Kolçak katıldı AK Parti kongresinde sürpriz isim

        Başbakan Yardımcısı Arınç, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Bursa 5. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada Yeşilçam sinemasının emektar oyuncusu Eşref Kolçak'ı salonda görünce mutluluğunu gizleyemedi.

        Kendisini mutlu eden güzel olaylardan birinin de herkesin gençlik dönemlerinden bu yana sevgiyle, saygıyla beğeniyle taktir ettiği sinema sanatçısı Eşraf Kolçak'ın da bulunması olduğunu belirten Arınç, şunları söyledi:

        "Gerçekten çok mutlu oldum ve Sayın Eşref Kolçak aramızda bir misafir olarak bulunmuyor, Gemlik'ten seçilmiş il delegemiz olarak bulunuyor, yani kongremizde inşallah oylarını kullanacaklar. Eşref ağabey, maşallah yaşınız ilerledi ama hala gençsiniz. Biz Eşref Kolçak'ı, Fikret Hakan'lar, belki Ayhan Işık'lar döneminden belki biraz daha öncesinden hatırlıyoruz. Hiç kötü adam rollarine çıkmadı. İyi adam oldu, milli mücadelemizin yıllarında kahramanlarımızı temsil etti, en sonunda dizilerde ve sinema filmlerinde iyi aile babası rollerini, biraz da benim gibi artık dedelik rollerine de çıkmaya başladı. Hep güzel adam oldu. Hoş geldiniz, kongremize şeref verdiniz."

        AJANSLAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ