Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İşçi minibüsü devrildi: 15 yaralı, Muğla'da işçi minibüsü devrildi: 15 yaralı

        Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu, sürücüyle araçta bulunan 14 işçi yaralandı.

        Fethiye'nin Yanıklar Mahallesi, Yanıklar Köprüsü üzerindeki kaza, saat 08.30'da meydana geldi. Seydikemer'den Ortaca'ya çalışmak için giden tarım işçilerini taşıyan 40 yaşındaki Ufuk Narin'in kullandığı 48 PV 641 plakalı minibüs, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki yaklaşık 1 metre derinliğindeki su tahliye kanalına çarpan minibüs, karşı şeride geçerek devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi yönlendirildi.

        SAĞLIK DURUMLARI İYİ

        Kazada minibüs sürücüsü Ufuk Narin ile 14 işçi yaralandı. Çevredekilerin de yardımıyla araçtan çıkarılan sürücü Ufuk Narin ile işçiler Arife Gökhan, Hülya Sabancı, Kader Yörük, Fatma Koca, Nurgül Korkmaz, Necla Binici, Süleyman Acar, Mert Çakal, Songül Erkek, Şaban Erkek, Adem Acar, Güler Tan, Kemal Tan ve Emine Karcı, ambulanslarla Fethiye'deki hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

        'ANCAK TOPARLAYABİLDİM'

        Fethiye Letoon Hastanesi'nde tedaviye alınan yaralılardan Songül Erkek, "Araç aniden kaydı, bir anda devrildi. Ne olduğunu anlayamadık. Minibüs sürücüsü gelip beni çıkardı" dedi. Minibüs sürücüsü Ufuk Narin ise yakıt aldıktan sonra yola devam ettiğini belirterek, virajda aracın aniden kaydığını söyledi. Aracı toparlamak için çok çaba gösterdiğini anlatan Narin, "Ancak bu kadar toparlayabildim" diye konuştu.

        Devrilen minibüs çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ