Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Mersin'de otomobil yayalara çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

        HT GAZETE

        Alkollü şekilde araç kullandığı öne sürülen İ.G., yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Adem Eren ve 2 kızına çarptı. Baba Eren ve 17 yaşındaki Zeynep Eren hayatını kaybetti. Kazadan sonra kaçan sürücü, ara sokaklarda yakalanarak tutuklandı

        Mersin'de alkollü şekilde otomobil kullanan 19 yaşındaki İ.G., yaya geçidinde çarptığı baba ile kızın ölümüne neden oldu. Önceki gece saat 22.00 sıralarında otomobiliyle Mersin kent merkezi yönüne ilerleyen İ.G., yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan 53 yaşındaki Adem Eren ile kızları Zeynep Zilan Eren (17) ve Öznur Eren’e (24) çarptı.

        Aşırı süratli olduğu ileri sürülen araç, daha sonra bir reklam tabelasına çarparak durabildi. Ağır yaralanan Zeynep Zilan Eren ve Adem Eren kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybederken, Öznur Eren tedavi altına alındı. Kaza sonrası yanındaki arkadaşıyla birlikte otomobili terk ederek kaçan İ.G., polis tarafından ara sokaklarda yakalanarak gözaltına alındı. Genç kız, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

        MANKENLİK YAPIYOR

        İ.G.’nin KKTC’de mankenlik yaptığı ve mankenlik sitelerinde çok sayıda fotoğrafının bulunduğu ortaya çıktı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ