Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Fuhuştan gözaltına alındı, gözyaşlarını tutamadı!

        Adana'da fuhuş için yer sağladıkları ve aracılık yaptıkları iddiası ile gözaltına alınan 48 yaşındaki Meral T., gazetecileri karşısında görünce hıçkırarak ağladı.

        Merkez Seyhan İlçesi'nin Sümer Mahallesi'nde bir evde fuhuş yapıldığı bilgisini alan Ahlak Bürosu ekipleri, binadan çıkan 2 erkeği yakaladı. Ekiplerin yaptığı sorguda para karşılığı kadınlarla birlikte olduklarını anlatan erkekler, "Zeliha P. ile telefonla görüşüp, ilişkiye girmek için anlaştık. Bize bu adresi verdi, eve geldiğimizde içeride Meral T. de vardı. İkisi ile de birlikte olduk" diye ifade verdi.

        Bu ifade üzerine polis ekipleri Meral T., Zeliha P. ve ev sahibi Ahmet Ö.'yü gözaltına aldı. Ahlak Bürosu'ndaki sorgularında suçlamaları kabul etmeyen şüphelilerden Meral T. ile Ahmet Ö. 'fuhuşa aracılık yapmak, yer temin etmek' suçlarından adliyeye sevk edildi. Zeliha P. ise para karşılığı fuhuş yapmak suçundan alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

        Adliyeye çıkartılan şüphelilerden Meral T., sağlık kontrolü için getirildiği Adli Tıp Birimi'nde gazetecileri karşısında görünce ağladı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ