Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sevgilisine silahının fotoğrafını yolladı: Seni öldürmeye geliyorum!

        Astsubaylıktan ayrılan 46 yaşındaki Ercan Arar, sevgilisi N.Ş.'ye silahının fotoğrafıyla birlikte "Seni öldürmeye geliyorum" diye mesaj yolladı. Kısa süre sonra da genç kızın oturduğu evin önünde çevreye rastgele ateş açtı.

        Bursa’da astsubaylıktan ayrılan 46 yaşındaki Ercan Arar, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi N.Ş.'ye iddiaya göre silahının fotoğrafıyla birlikte, "Seni öldürmeye geliyorum" diye cep telefonundan mesaj attı. Kısa süre sonra genç kızın oturduğu evin önüne gelen ve rastgele çevreye ateş açan Arar, polisin 2 saat süren ikna çabalarının ardından silahını bırakarak teslim oldu.

        Merkez Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Mahallesi Lale Sokak’ta saat 21.30'da tabancayla ateş edildiği ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Olay yerine giden ekipler elinde tabanca bulunan ve çevreye rastgele ateş açan astsubaylıktan ayrılma Ercan Arar ile karşılaştı. Ercan Arar, polislere üç ay önce tanıştığı 24 yaşındaki N.Ş.’nin kendisinden ayrıldığı için barışmak üzere evine geldiğini, ancak görüşmek istemeyince sinirlendiğini anlattı. Daha sonra olay yerine gelen oğlu Tolga Arar’ın, “Baba ne yapıyorsun değer mi, madem sen yoksun ben eve gidip iki kardeşimi ve kendimi vuracağım” demesi üzerine de ikna olmayan Ercan Arar, oğlunun olay yerini terk ederek eve kardeşlerinin yanına gitmesini istedi.

        Ayrıldığı sevgilisi N.Ş.’nin hakkında şikayetçi olduğunu polislerden öğrenen Ercan Arar, “Benden şikayetçi olsun ama o buraya gelecek yoksa kafama sıkarım. Ezanla geldik Sela ile gideriz” diye tehditlerine devam etti. Ekipler sokağın giriş ve çıkışlarını kapatarak yaya ve araç trafiğini kestiler. İki saat süren ikna çabalarının sonuçsuz kalması üzerine Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Alper Uzman, “Bu iş böyle çözülmez komutanım gel bu işi konuşarak halledelim ben seni N.Ş. ile görüştüreceğim” dedi.

        'ŞEKERİM VAR MÜDÜR BEY HABER OLURSUN...'

        Bu sözler üzerine Ercan Arar, “Müdür Bey benim şekerim var, ucuz kahramanlık yapma bak Antalya ’da elinde silahı olan şahsı ikna etmeye çalışan müdür hayatını kaybetti, birşey olursa gazetelere ufak bir haber olursun çoluk çocuğun var” demesi üzerine Alper Uzman, “Biz seninle aynı işi yaptık, dağlarda omuz omuza çatışmadık mı, şimdi bana mı sıkacaksın. Gönlün el veriyorsa sık ama gel ben seni N.Ş ile görüştüreyim" diye ikna etme çabasına devam etti. N.Ş. ile görüştürüleceği sözü üzerine Ercan Arar silahını teslim etti. Arar, ifadesi alınmak ve N.Ş. ile görüştürülmek üzere Çekirge Polis Merkezi'ne götürüldü.

        Ercan Arar’ın eyleminden önce sevgilisi N.Ş.’yi telefonla arayıp cevap alamaması üzerine silahının resmini çekerek ve üzerine "evine geliyorum, benimle konuşmazsan seni ve kendimi öldüreceğim” yazarak cep telefonuna mesaj olarak gönderdiği öğrenildi. N.Ş.'nin de bu tehdit mesajı üzerine korktuğu için polis merkezine giderek şikayetçi olduğu anlaşıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ